Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo dobra zupka.Gorąco polecam.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 664
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 68
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 33
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 77
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 664
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 68
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 33
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 77
Składniki
cebule kroimy w pół-krążki, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie.Wszystko zalewamy 2 litrami zagotownej gorącej wody,przykrywamy przykrywką.Czekamy aż przestygnie wywar musi być chłodny. następnie dodajemy śmietanę ,mieszamy na jednolity biały kolor, dodajemy śledzie i dolewamy wody ze śledzi do smaku.Na koniec solimy,dodajemy pieprzu i zupa gotowa.W międzyczasie gotujemy ziemniaki i odcedzamy. Gorące ziemniaki zalewamy zimną zupą.Smacznego