Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczek jeszcze dłuuuuugo pozostaje w ustach mniam :)))
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 34
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 107
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 34
Torcik idealny na cieplejsze dni - nie za słodki, orzeźwiający.
Odsłon: 107
Składniki
Wodę (ok 2-2,5 litra)zagotować z kostka rosołową pieczarki pokroić w plasterki, smażyć na patelni następnie przekładamy do garnka z wodą. Mięso umyć i zmielić, smażyć następnie przełożyć do zupy i gotować. Gdy nam się to zagotuje dodajemy por pokrojony w plasterki również zieloną część. Wszystko razem gotować pod koniec dodać serki, zioła prowansalskie i doprawić do smaku. Smacznego