Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa najlepiej smakuje w sezonie z warzyw ze swojego ogrodu:)
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23613
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23613
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Składniki
Wlewamy wodę do garnka, dodajemy kiełbaskę i warzywa: marchew, pietruszkę, seler , cebulę i czosnek pokrojony w kostkę . Przyprawiamy i gotujemy. Następnie dodajemy ziemniaki w kostkę i różyczki kalafiora. Gdy składniki będą miękkie zabielamy śmietaną. Na koniec posypujemy natką pietruszki. Smacznego:)