Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-07-2010
Smaczne danie, które może być pomysłem na ciepłą kolację bądź obiad wegetariański.
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 83
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18442
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 387
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 83
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18442
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 387
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 371
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1269
Składniki
Pieczarki smażymy wraz z naszą pokrojoną w kosteczkę cebulą, po odparowaniu wody z pieczarek dodajemy paprykę również pokrojoną w kostkę i przesmażamy całość.
Na sam koniec smażenia dodajemy odsączoną kukurydzę, śmietanę oraz przyprawy : sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny oraz italian seasoning ( zioła prowansalskie w Polsce). Całość mieszamy.
Nakładamy farsz na nasze wrapy wzdłuż i posypujemy startym serem ( ja użyłam białego cheddara). Zamykamy boki naszego wrapa i pieczemy aż do roztopienia sera w temp 180 C. Życzę smaczengo.