Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, smaczne.
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 177
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 212
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 177
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 212
Składniki
Bułki przekroić i wydrążyć środek, na spód ułożyć po dwa plasterki sera żołtego. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać ze sobą. Pieczarki można podsmażyć razem z porą i cebula na patelini są smaczniejsze i lepiej je czuć w farszu. Składniki również można samemu dobierać i zmieniać w zależności od gustu i smaku.
Wypełniamy bułki farszem i władamy do piekarnika nagrzanego do 200stopni na 15 min. Fajnie jest też z włączonym termoobiegiem. po 15 min. wyciągamy bułki i na wierzch układamy po dwa lub trzy plasterki sera żółtego i chwilke jeszcze zapiekamy dopóki ser sie rozpuści. Życzę smacznego ))))