Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać pozostałości z obiadu, lub przygotować wcześniej, a zapiec np po pracy
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 658
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 229
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 658
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 229
Składniki
Ryż ugotować na sypko,paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce.
Podsmażyć boczek, dodać cebulę, zrumienić. Ugotowany ryż, oraz resztę składników wymieszać, przełożyć do żaroodpornego naczynia, posypać serem i zapiec, aż ser się zrumieni. Można w piekarniku, ja zapiekałam w mikrofali 10 min. Smacznego!