Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tej zapiekanki zajmuje tylko 15 minut. Resztę robi piekarnik. To mój sposób na codzienny szybki obiad.
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20708
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5211
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20708
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5211
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 78
Składniki
Mrożonego brokuła rozmrozić, świeżego ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Tortelloni gotować 2 minuty w osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić na kawałki lub plasterki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Formę do zapiekania natłuścić. Pomidory doprawić solą, pieprzem i bazylią. Wymieszać brokuła, pieczarki i tortelloni.
Warzywa przełożyć do formy i posypać serem. Piec 35 minut.