Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 227
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 78
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 266
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 466
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 227
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 78
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 266
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 466
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować i zmielić. Dodać jajko, mąkę, przyprawy do smaku i zieleninę. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na tłuszczu, połączyć z masą ziemniaczaną i wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz, przełożyć omlet, formując gruby placek. Po zrumienieniu za pomocą talerza obrócić na drugą stronę i dopiec na złoty kolor. Podawać z maślanką lub z kwaszoną zasmażaną kapustą.