Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często zdarza się, że ugotujemy na obiad za dużo ziemniaków. Co wtedy z nimi zrobić, wyrzucić? Nie! Kolejny raz odsmażać? Nie! Upieczone w przyprawach zyskują nowego życia i nowego smaku:). Zachęcam do stworzenia swojej kompozycji smakowej lub zainspirowania się moją.
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 939
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 43
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 107
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 20865
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 939
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 43
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 107
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 20865
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na kawałki, gotujemy do miękkości, odcedzamy.
Przyprawy i olej mieszamy ze sobą. Mieszamy z ziemniakami, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut.