Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca surówka, znakomita jako dodatek do ryb, czy mięsa.
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 274
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 101
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 274
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 101
Składniki
Sos: Oliwa, ocet, cukier, sól, pieprz dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia smaków.
Ogórek, cebulę i koperek drobno kroimy, sałatę lodową też kroimy na małe kawałki. Do warzyw dajemy kawałki sera feta, polewamy dresingiem i dokładnie mieszamy.
(Sałatę kroimy plastikowym, lub ceramicznym nożem żeby nie pozbawić jej wartości odżywczych, jeżeli takiego nie mamy to trzeba ją porwać)