Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego, coś pysznego
Zupa krem z zielonych szparagów z chrupiącym boczkiem jest delikatna i aromat...
Odsłon: 193
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10627
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 270
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2737
Zupa krem z zielonych szparagów z chrupiącym boczkiem jest delikatna i aromat...
Odsłon: 193
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10627
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 270
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2737
Składniki
żołądki oczyścić i dobrze wypłukać
gotować do miękkości
gdy żołądki będą miękkie doprawić je solą, pieprzem i magi oraz dodać koperek
gotować wszystko 10 minut
mąkę rozrobić ze śmietanka i dodać do gotujacych się żołądków
gotować jeszcze 5 minutek
Podawać z ziemniakami, kaszą lub pieczywem
SMACZNEGO:)