Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Czerwone tortille z wędzonym łososiem i sosem Caesar

Autor
A A A
  • Czerwone tortille z wędzonym łososiem i sosem Caesar

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (1 głos)

Czerwone tortille z wędzonym łososiem i sosem Caesar - składniki:
Czerwone tortille z wędzonym łososiem i sosem Caesar - sposób przygotowania: Drobno posiekaj osobno oliwki i kapary. Ogórek obierz, usuń pestki, miąższ pokrój w cienkie paski. Chrzan wymieszaj ze śmietaną i posiekanymi oliwkami. Na tortillach cienko rozsmaruj masę chrzanową, następnie układaj plastry wędzonego łososia, paski ogórka, posiekane kapary. Zawiń tortille wraz z nadzieniem w rulony i pokrój na małe równe części. Składniki sosu zmiksuj dokładnie na gładką jednolitą masę i odstaw na 30 min do lodówki.
Błyskawiczny tort limonkowy. Świeży i lekki pomysł na wiosenne słodkości