Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Roladki z grillowanej cielęciny (Involtini)

Autor
A A A
  • Roladki z grillowanej cielęciny (Involtini)

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (1 głos)

Roladki z grillowanej cielęciny (Involtini) - składniki:
Roladki z grillowanej cielęciny (Involtini) - sposób przygotowania: Pokrój udziec na plastry i bardzo cienko rozbij na kotlety. Zmiksuj suszone pomidory z uprażonymi orzeszkami sosnowymi i czosnkiem. Kotlet posmaruj olejem i połóż na grillu. Nałóż na niego pesto z suszonych pomidorów i po upływie ok. 1 minuty zwiń w rulon, ciągle grillując. Cukinię zamarynuj w zalewie z suszonych pomidorów, oprósz oregano i ugriluj. Pomidory zmiksuj z musztardą, sokiem z cytryny i odrobiną miodu, dodaj oliwę. Dopraw solą, pieprzem oraz oregano.