Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Torcik z duszonych warzyw przekładanych ziołowymi omletami

Autor
A A A
  • Torcik z duszonych warzyw przekładanych ziołowymi omletami

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (1 głos)

Torcik z duszonych warzyw przekładanych ziołowymi omletami - składniki:
Torcik z duszonych warzyw przekładanych ziołowymi omletami - sposób przygotowania: Cukinię, cebulę i obydwie papryki pokrój w małą kostkę, czosnek pokrój w plasterki, wszystko przesmaż na oliwie, dopraw do smaku solą i pieprzem. Jajka rozbij na trzy talerzyki. Jedno jajko delikatnie wymieszaj z pokrojonym drobno pomidorem, drugie ze szpinakiem, trzecie zostaw bez dodatków. Omlety usmaż z obu stron. Przełóż omlety usmażonymi warzywami.
Hiszpański omlet - ¡O(m)lé!