Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kanapki z chrupkiego pieczywa jajkiem
Kanapki z chrupkiego pieczywa jajkiem - składniki:
Kanapki z chrupkiego pieczywa jajkiem - sposób przygotowania:
Obrane jajka i pomidor pokrój w plasterki. Posmaruj kanapki masłem, ułóż na nich plasterki jajek i pomidora. Posyp solą, pieprzem i posiekanym szczypiorkiem.
- 4 kromki chrupkiego pieczywa wieloziarnistego
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 1 pomidor
- 1/2 pęczka szczypiorku
- masło roślinne do posmarowania kanapek
- sól
- pieprz
Faszerowane jaja w skorupkach
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki