Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Roladki z indyka z papryką i pesto
Roladki z indyka z papryką i pesto - składniki:
Roladki z indyka z papryką i pesto - sposób przygotowania:
Filety umyć, osuszyć, lekko rozbić, natrzeć solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem, posmarować z jednej strony odrobiną pesto. Na każdym kawałku mięsa ułożyć trochę drobno posiekanej papryki wymieszanej z parmezanem, zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami. Oprószyć roladki mąką, lekko zrumienić ze wszystkich stron na oliwie. Zmniejszyć ogień, wlać 1/4 szklanki wrzątku, przykryć i dusić, do miękkości. Podawać z piure ziemniaczanym i surówką z selera i orzechów włoskich.
Tanie pesto z rukoli i pestek dyni. Gotowe w 3 minuty
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki