Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Grillowane pomidory

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Grillowane pomidory - składniki:
Grillowane pomidory - sposób przygotowania: Pomidory umyć. Przekroić na połówki. Posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem (oraz ewentualnie ziołami). Grillować około 15 minut. Można podawać na przykład do mięs z grilla.

Informacje o Grillowane pomidory

  • Kalmary

    , a kalmar zwija się w rulonik, uwypuklając kratkę. Możemy zjeść go na gorąco (na zdjęciu: z mieszaną sałatą, grillowanymi pomidorami i winegretem z kolendry i limonki) lub użyć do przygotowania sałatki. Rulon kroimy w mniejsze kawałki po linii kratki i mieszamy z sosem z oliwy, białego octu winnego

  • Modne dania - takie są trendy!

    Modne dania - takie są trendy!

    czarnego mielonego KAMIS 1 łyżka białego octu winnego KAMIS Przygotowanie dżemu z wędzonych pomidorów z rozmarynem   1. Pomidory, cebulę i papryczkę umieść na grillu o średnim ogniu na około 5 minut, aż lekko się przypieką. Obracaj  od czasu do czasu. 2. Grillowane pomidory, cebulę i Poblano