Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Cannelloni ze szpinakiem i ricottą
Cannelloni ze szpinakiem i ricottą - składniki:
Cannelloni ze szpinakiem i ricottą - sposób przygotowania:
- 200 ml wody
- 400g mąki
- 1 jajko
- szczypta soli
- 400 g sera ricotta
- 500g szpinaku
- 100g parmezanu
- 1 jajko
- szczypta gałki muszkatołowej
- sól
- pieprz
- 500 ml beszamelu
Informacje o Cannelloni ze szpinakiem i ricottą
-
Zapiekanka z makaronem - 8 pysznych przepisów
. Ułóż w naczyniu, polej sosem beszamelowym, wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C i zapiekaj około 40 minut. Autor: Junona Lamcha-Grynberg Cannelloni ze szpinakiem i ricottą Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem 300 g makaronu (mogą być małe kolanka albo świderki lub penne) puszka
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki