Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Racuszki z dyni

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Racuszki z dyni - składniki:
Racuszki z dyni - sposób przygotowania: Obraną i pokrojoną na kawałki dynię miksujemy, mieszamy z serem i jajkiem. Dodajemy kaszę i odstawiamy na 30 minut, by kasza nasiąkła; doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzewamy olej. Kładziemy łyżką porcje ciasta, smażymy na złoto, osuszamy na papierze.
Zwiastun jesieni: krem z dyni

Informacje o Racuszki z dyni

  • Najpopularniejsze odmiany dyni - jak je wykorzystać?

    Najpopularniejsze odmiany dyni - jak je wykorzystać?

    następujących przepisach: Gulasz wieprzowy z dynią i szpinakiem Keks dyniowy Racuszki z dyni Dekoria Komplet noży w blok... Gerpol Komplet noży ELEGANCE Omada Komplet noży 7cz. M12... Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? źródło: Okazje.info W

  • Dania z dynią

    Dania z dynią

    tajskiej Złociste dyniowe racuchy to dobry sposób zarówno na śniadanie, jak i obiad czy podwieczorek. Możesz podawać je z ulubionymi sosami, np. pomidorowym lub ziołowym. Racuszki z dyni 250 g dyni 100 g miękkiego sera koziego lub owczego 2 jajka 6 łyżek kaszy manny sól pieprz olej do