Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Pasta z makreli

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Pasta z makreli - składniki:
Pasta z makreli - sposób przygotowania: Mięso makreli oddzielamy od skóry i ości, rozdrabniamy palcami na mniejsze kawałki i przekładamy do miski. Fenkuła, cebulę, chilli oraz miętę drobno siekamy i dodajemy do makreli. Ścieramy skórkę z cytryny, z połowy wyciskamy też sok, mieszamy z jogurtem i łączymy z makrelą. Doprawiamy solą i pieprzem.
Pasta śniadaniowa z marchewek. Sześciopak wyrabiamy w kuchni!

Informacje o Pasta z makreli

  • Rybka z bąbelkami

    Rybka z bąbelkami

    Makrela marynowana w szampanie i imbirze (Dla 4 osób) 2 świeże średniej wielkości makrele 3-cm kawałek świeżego imbiru 150 ml szampana lub innego wina musującego skórka ot

  • Pasty kanapkowe

    Pasty kanapkowe

    , 1/2 pęczka kolendry, sól i pieprz, 1/2 szklanki sera twarogowego Wszystkie składniki (poza serem) miksujemy. Mieszamy powstałą masę z serem. Podajemy np. z grillowaną tortillą. PASTA Z MAKRELI