Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kiełbaski chorizo w winie a'la Mirador
Kiełbaski chorizo w winie a'la Mirador - składniki:
Kiełbaski chorizo w winie a'la Mirador - sposób przygotowania:
Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę. Dodać chorizo pokrojone w grube plasterki (ok 2,5 cm). Chwilę smażyć. Zalać czerwonym winem, tak by przykryło kiełbasę, dodać listek. Gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje. Pod koniec gotowania dodać rozmaryn. Wytopi się sporo tłuszczu, który po zastygnięciu należy zebrać z wierzchu. Przyda się do smażenia innych dań.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki