Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Popcorn z parmezanem
Popcorn z parmezanem - składniki:
Popcorn z parmezanem - sposób przygotowania:
Popcorn przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Oliwę z czosnkiem podgrzać. Kiedy czosnek zbrązowieje, należy go wyjąć. W dużej misce wymieszać popcorn z oliwą, serem i solą.
- 1 torebka popcornu (150 g)
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 2 ząbki czosnku
- 1/2 szklanki startego parmezanu lub sera pecorino
- 1/2 łyżeczki soli
Informacje o Popcorn z parmezanem
-
Przekąski na mecz
chili lub karmelizowany popcorn z miodem i słonymi orzeszkami . Popcorn z parmezanem 1 torebka popcornu (150 g) 2 łyżki oliwy z oliwek 2 ząbki czosnku 1/2 szklanki startego parmezanu lub sera pecorino 1/2 łyżeczki soli Popcorn przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Oliwę z czosnkiem
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki