Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kluski kładzione z koperkiem
Kluski kładzione z koperkiem - składniki:
Kluski kładzione z koperkiem - sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wymieszać. W garnku zagotować wodę. Dobra metoda - ciasto przełożyć na deskę, następnie nożem zsuwać porcje ciasta do garnka z gotującą się wodą. Kluski powinny być malutkie, wtedy można je podawać do klarownych zup, np. rosołu. Ja przygotowuję do zupy koperkowej.
Szybkie kluski - cóż, że ze Śląska
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki