Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Calvados z miętą
Calvados z miętą - składniki:
Calvados z miętą - sposób przygotowania:
Wymieszać liście mięty z cukrem pudrem (na spodzie kieliszka), następnie dodać kruszony lód, sok z limonki oraz calvados. Kieliszek uzupełnić wodą gazowaną.
- kilka świeżych liści mięty
- 1 łyżeczka cukru pudru
- 60 ml calvadosu
- 20 ml soku z limonki
- woda gazowana
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki