Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Wrap z grillowanymi warzywami i serami
Wrap z grillowanymi warzywami i serami - składniki:
Wrap z grillowanymi warzywami i serami - sposób przygotowania:
Papryki przekrój, usuń gniazda nasienne, umyj i osusz, następnie pokrój w grubą kostkę. Umytą cukinię pokrój w półplasterki. Bakłażana umyj, pokrój w plastry, a te - w ćwiartki. Warzywa rozłóż na blaszce do pieczenia, skrop oliwą i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C na około 30 minut. Wyjmij z pieca i przestudź.
Na każdej tortilli ułóż po jednym plastrze sera koziego i jednym sera gruyere, na serach rozłóż warzywa i zwiń według instrukcji na opakowaniu. Przekrój na połówki i zapakuj w papier śniadaniowy.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki