Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Wrap z grillowanymi warzywami i serami

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Wrap z grillowanymi warzywami i serami - składniki:
Wrap z grillowanymi warzywami i serami - sposób przygotowania: Papryki przekrój, usuń gniazda nasienne, umyj i osusz, następnie pokrój w grubą kostkę. Umytą cukinię pokrój w półplasterki. Bakłażana umyj, pokrój w plastry, a te - w ćwiartki. Warzywa rozłóż na blaszce do pieczenia, skrop oliwą i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C na około 30 minut. Wyjmij z pieca i przestudź. Na każdej tortilli ułóż po jednym plastrze sera koziego i jednym sera gruyere, na serach rozłóż warzywa i zwiń według instrukcji na opakowaniu. Przekrój na połówki i zapakuj w papier śniadaniowy.