Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Halibut z pikantną oliwą chorizo
Halibut z pikantną oliwą chorizo - składniki:
Halibut z pikantną oliwą chorizo - sposób przygotowania:
Halibuta kroimy na 4 porcje, posypujemy solą o smaku mango i skrapiamy łyżeczką oliwy cytrynowej. Obsmażamy na patelni i dopiekamy w piekarniku, w temp. do 180°C przez 10-12 minut (grubsze filety dłużej). Chorizo kroimy w kosteczkę, a czosnek i chilli - w cienkie plasterki. Podgrzewamy oliwę na patelni, wrzucamy kiełbasę, chilli i czosnek. Podsmażamy 5 minut na małym ogniu. Gotową rybę układamy na talerzach, dekoru-jemy rukolą i polewamy oliwą z chorizo.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki