Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Czulent Cejtel

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Czulent Cejtel - składniki:
Czulent Cejtel - sposób przygotowania: Do garnka wkładamy po kolei pokrojone ziemniaki,cebulę,marchewkę,wołowinę,kaszę,fasolę i przyprawy (wedle uznania),na końcu dodajemy przecier pomidorowy. Wlewamy trochę wody i stawiamy na bardzo małym ogniu. Nie podnosimy pokrywki (można czasem potrząsnąć garnkiem, ale nie mieszać). Gotujemy przez 3-4 godziny.

Informacje o Czulent Cejtel

  • Koszerne kontra trefne

    Koszerne kontra trefne

    Dinie naleśniki. Przytuli się do kota, a w nocy rozstawi sztalugi i pomaluje. A za dwa dni będzie Szabat. Święto i wyciszenie. Czulent Cejtel 4 ziemniaki   1 cebula