Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Czulent Cejtel
Czulent Cejtel - składniki:
Czulent Cejtel - sposób przygotowania:
Do garnka wkładamy po kolei pokrojone ziemniaki,cebulę,marchewkę,wołowinę,kaszę,fasolę i przyprawy (wedle uznania),na końcu dodajemy przecier pomidorowy. Wlewamy trochę wody i stawiamy na bardzo małym ogniu. Nie podnosimy pokrywki (można czasem potrząsnąć garnkiem, ale nie mieszać). Gotujemy przez 3-4 godziny.
Informacje o Czulent Cejtel
-
Koszerne kontra trefne
Dinie naleśniki. Przytuli się do kota, a w nocy rozstawi sztalugi i pomaluje. A za dwa dni będzie Szabat. Święto i wyciszenie. Czulent Cejtel 4 ziemniaki 1 cebula  
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki