Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Ceviche z przegrzebków
Ceviche z przegrzebków - składniki:
Ceviche z przegrzebków - sposób przygotowania:
Przegrzebki pozbawiamy pomarańczowej ikry, myjemy pod bieżącą wodą i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy w poprzek na pół i polewamy sokiem z limonek. Odstawiamy do lodówki na 6-8 godzin. Dodajemy resztę składników, mieszamy i podajemy w kokilkach lub na półmisku. To tradycyjne peruwiańskie danie koniecznie trzeba zrobić ze świeżych przegrzebków - mrożone się nie nadają!
Informacje o Ceviche z przegrzebków
-
Muszle świętego Jakuba
Ceviche z przegrzebków (dla 4 osób) To tradycyjne peruwiańskie danie koniecznie trzeba zrobić ze świeżych przegrzebków - mrożone się nie nadają! 40 dag świeżych przegrzebków
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki