Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kremowy omlet z łososiem i rukolą
Kremowy omlet z łososiem i rukolą - składniki:
Kremowy omlet z łososiem i rukolą - sposób przygotowania:
Jajka roztrzepujemy, solimy, pieprzymy, podsmażamy na oliwie. Gdy lekko się zetną, układamy na omlecie małe porcje twarożku, a potem kawałki łososia. Zmniejszamy ogień i smażymy pod pokrywką 2-3 minuty, aż góra omletu się zetnie. Podajemy z rukolą, posypujemy świeżo startym parmezanem i skórką cytrynową.
Hiszpański omlet - ¡O(m)lé!
Informacje o Kremowy omlet z łososiem i rukolą
-
Śniadanie prawie jak u Tiffaniego
pozostałe składniki. Kto chce, może owsiankę podgrzać - oczywiście przed dodaniem jogurtu, owoców, bakalii i miodu. Kremowy omlet z łososiem i rukolą (dla 1-2 osób) 2 jajka, sól i pieprz, 3-4 łyżki
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki