Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Francuska pizza do brydża
Francuska pizza do brydża - składniki:
Francuska pizza do brydża - sposób przygotowania:
Rozgrzej piekarnik do 200 st. C. Rozmrożone ciasto rozwałkuj, przełóż na blachę, przykryj pergaminem i obciąż warstwą fasoli. Piecz 10 minut. Rozmroź szpinak na małym ogniu, odparuj wodę i przypraw solą, pieprzem, czosnkiem i gałką muszkatołową. Zdejmij z ognia, dodaj jajka i śmietanę. Z ciasta wysyp fasolę, zdejmij papier. Podpieczony spód posmaruj szpinakiem, obłóż serem i pomidorami, posyp tymiankiem - najlepiej świeżym. Zapiekaj 15-20 minut.
Pizza mojego włoskiego kochanka 2014
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki