Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Torcik kanapkowy

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Torcik kanapkowy - składniki:
Torcik kanapkowy - sposób przygotowania: Ubij śmietanę kremówkę, wymieszaj ze zmielonym twarogiem i majonezem. Tę masę podziel na 3 porcje. Jedną część wymieszaj z posiekanym tuńczykiem, drugą z drobno pokrojoną szynką, trzecią pozostaw bez dodatków. Jeden tost posmaruj masą tuńczykową, przykryj drugim tostem. Posmaruj masą z szynką, ponownie przykryj tostem. Wierzch i boki tego miniaturowego tortu posmaruj masą serową bez dodatków, włóż do lodówki. W ten sam sposób przygotuj jeszcze 3 torciki z tostów i reszty masy. Przed podaniem udekoruj torciki krewetkami, koperkiem i jajkami.