Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Liście botwinki z fetą
Liście botwinki z fetą - składniki:
Liście botwinki z fetą - sposób przygotowania:
Fetę miksujemy z twarogiem i doprawiamy solą oraz pieprzem. Starannie mieszamy z posiekanym szczypiorkiem. Nakładamy porcje masy na umyte i osączone liście botwinki, rolujemy i spinamy wykałaczką.
- 15-20 dużych liści botwinki
- 100 g twarogu
- 100 g sera feta
- pęczek szczypiorku
- sól
- pieprz
Informacje o Liście botwinki z fetą
-
Belgijskie piwo za pół ceny, oryginalna hiszpańska szynka... 4 produkty, które w tym tygodniu warto kupić w dyskontach [CZĘŚĆ 5]
przepisu przejdziesz, klikając w zdjęcie powyżej). Nie masz czasu lub ochoty na gotowanie? Pyszne, szybkie do przygotowania i efektowne przekąski to np. liście botwinki z fetą albo awokado nadziewane fetą . W jednej z okolicznych Biedronek wypatrzyliśmy też promocję na oryginalną hiszpańską szynkę
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki