Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Banany z grilla
Banany z grilla - składniki:
Banany z grilla - sposób przygotowania:
Każdy banan przekrój najpierw w poprzek, a potem wzdłuż. Skrop sokiem z cytryny. Wymieszaj cukier z cynamonem, w mieszaninie obtocz banany, umieść je na grillowych tackach posmarowanych olejem i ułóż na rozgrzanym grillu. Grilluj po 3 minuty z każdej strony, podawaj z lodami. Możesz posypać resztą cynamonowego cukru.
- 4 banany
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1 szklanka brązowego cukru
- 1 łyżeczka mielonego cynamonu
- 4 kulki lodów waniliowych
- olej
Chrupiący croissant z bananem i nutellą
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki