Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Mus z mango
Mus z mango - składniki:
Mus z mango - sposób przygotowania:
Mieszamy wszystkie składniki. Wstawiamy do lodówki co najmniej na 2 godziny. Porcje musu podajemy w miseczkach, z listkami mięty.
- 1 puszka (ok. 750 g) przecieru z mango (do kupienia np. w sklepach z orientalną żywnością)
- 1 puszka (530 g) słodzonego mleka skondensowanego
- 1 duży (390 g) naturalny jogurt
- do dekoracji liski mięty
Informacje o Mus z mango
-
Kuchnia pachnąca ziołami
każdej połówce gruszki, posyp orzechami. Wstaw gruszki do piekarnika i zapiekaj, aż ser się roztopi. Przed podaniem posyp bazylią. Mus z mango z miętą Składniki: 1 mango ½ ananasa świeża mięta sok z ½ cytryny Mango obierz, usuń pestkę, a miąższ owocu pokrój na kawałki. Ananasa
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki