Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kompot z rabarbaru z różą
Kompot z rabarbaru z różą - składniki:
Kompot z rabarbaru z różą - sposób przygotowania:
Oczyszczony rabarbar kroimy w słupki o długości 2 cm i wrzucamy na gotującą się wodę. Dodajemy cukier, sok z limonki i goździki. Gotujemy 10 minut na wolnym ogniu, na koniec wlewamy wodę różaną, chłodzimy. Kompot podajemy w szerokich szklankach z kawałkami rabarbaru i dekorujemy płatkami róży.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki