Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Młoda marchewka z masłem i szczypiorkiem
Młoda marchewka z masłem i szczypiorkiem - składniki:
Młoda marchewka z masłem i szczypiorkiem - sposób przygotowania:
Umytą i osuszoną marchewkę wrzucamy w całości na rozpuszczone masło. Chwilę smażymy, zalewamy szklanką wody. Dusimy, aż odparuje prawie cały płyn. Solimy do smaku, posypujemy szczypiorkiem.
- 1 kg młodej marchewki
- 1 łyżka masła
- 1 łyżka szczypiorku
- sól
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki