Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Tagliatelle z sosem warzywnym i jarmużem
Tagliatelle z sosem warzywnym i jarmużem - składniki:
Tagliatelle z sosem warzywnym i jarmużem - sposób przygotowania:
Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Warzywa opłukać, osuszyć. Cukinię pokroić w pół plastry, pomidory w kostkę a paprykę w paski. Na rozgrzanym oleju smażyć kolejno warzywa. Usmażony jarmuż odłożyć. Resztę warzyw przełożyć do garnka. Wlać wodę, dodać koncentrat pomidorowy, czosnek przeciśnięty przez praskę i doprawić do smaku solą. Wymieszać. Pogotować razem 3 minuty na wolnym ogniu. Porcje makaronu nakładać na talerz. Polać sosem warzywnym i na wierzchu posypać jarmużem.
Informacje o Tagliatelle z sosem warzywnym i jarmużem
-
Jarmuż
Jarmuż smażony w cieście piwnym Ostry gulasz wieprzowy z dynią i mangoldem lub jarmużem Makaron z jarmużem i suszonymi pomidorami Tagliatelle z sosem warzywnym i jarmużem
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki