Fasolka szparagowa z bryndzą i pestkami dyni
Można ugotować fasolkę zawczasu i przed podaniem podgrzać ją na patelni
Informacje o Fasolka szparagowa z bryndzą i pestkami dyni
-
Kulinarne podróże. Sery z polskich gór
środek płatniczy. Fasolka szparagowa z bryndzą i pestkami dyni 300 g fasolki 2 łyżki pokruszonej bryndzy prawdziwej z owczego mleka najlepiej slowfoodowej 2 łyżki pestek dyni 3 łyżki tłoczonego na zimno oleju z pestek dyni sól pieprz Pestki dyni wysypać na suchą patelnię, prażyć na małym ogniu
-
Chuda jak fasolka
wymieszać z fasolką. Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Fasolka szparagowa z bryndzą i pestkami dyni 2 osoby, 30 minut . 300 g fasolki . 2 łyżki pokruszonej bryndzy, prawdziwej, z owczego mleka, najlepiej
-
Fasolka szparagowa - jedz na zdrowie!
Widelce Normann (6sz) Normann... Duże AGD do kuchni bpc... Podajnik na ręczniki papierowe... Szybkie danie z chrupiącymi pestkami i serem owczym. Bryndzę możesz zastąpić innym serem, dobrze sprawdzi się parmezan lub gruyer. Fasolka szparagowa z bryndzą i pestkami dyni 300 g
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki