Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Coracao (kurze serduszka po brazylijsku)

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (20 głosów)

Coracao (kurze serduszka po brazylijsku) - składniki:
Coracao (kurze serduszka po brazylijsku) - sposób przygotowania: Serduszka oczyścić, umyj i osusz. Przypraw solą, pieprzem i oregano, dodaj posiekany szczypiorek, piwo i olej zmiksowany z czosnkiem. Wymieszaj i wstaw na 2 godziny do lodówki. Przygotowane serca nadziej na szpadę i piecz na grillu o zrumienienia.

Informacje o Coracao (kurze serduszka po brazylijsku)

  • Przepisy z piwem na Dzień Piwowara!

    Przepisy z piwem na Dzień Piwowara!

    . Z drugiej strony to pomysł na tani i łatwy w wykonaniu mięsny przysmak. Najprostsze pomysły są ponoć najlepsze. Brawa dla Brazylijczyków.   Coracao (kurze serduszka po brazylijsku) 1/2 kg kurzych serduszek 5 ząbków czosnku 100 ml oleju roślinnego 100 ml jasnego piwa szczypiorek sól pieprz