Pory w majonezie
- 3-4 pory
- 2 łyżki lekkiego majonezu
- 1 łyżka jogurtu naturalnego
- 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
- 1 jajko na twardo
- drobno posiekane (niekoniecznie)
Informacje o Pory w majonezie
-
Sycące menu dnia z rybnymi krokietami i pieczonym deserem
sokiem z cytryny. Dokładnie umyty i osuszony por pokrój w cienkie talarki. Połącz w misce marchewkę, jabłko i por. Dodaj majonez i chrzan, dopraw solą i pieprzem kajeńskim, wymieszaj. Autor: Aneta Kosiba Altom Tarka pojemnikiem (34... Cuisipro Tarka dwukierunkow... Lurch Tarka
-
Dużo smaku i witamin - postaw na surówki
sól pieprz kajeński Umyte marchewki i obrane ze skórki jabłko zetrzyj na tarce o dużych oczkach, skrop sokiem z cytryny. Dokładnie umyty i osuszony por pokrój w cienkie talarki. Połącz w misce marchewkę, jabłko i por. Dodaj majonez i chrzan, dopraw solą i pieprzem kajeńskim, wymieszaj. Autor: Aneta
-
Słodko-ostre menu na rozgrzewkę
cienkie talarki. Połącz w misce marchewkę, jabłko i por. Dodaj majonez i chrzan, dopraw solą i pieprzem kajeńskim, wymieszaj. Autor: Aneta Kosiba Miodowe ciasto to doskonały deser, w sam raz na chłodniejsze dni. W wersji dla łasuchów możesz oblać je gorzką czekoladą. Ciasto miodowe z sokiem
-
Rozmaryn
. wersja 3. Pokrojone w ósemki surowe ziemniaki wymieszać z rozmarynem, musztardą, oliwą, solą, pieprzem i czosnkiem. Piec w piekarniku. wersja 4. Sałatkę ziemniaczaną z porem doprawić majonezem rozmarynowym i musztardą
-
Proste domowe menu dnia
marchewkę, jabłko i por. Dodaj majonez i chrzan, dopraw solą i pieprzem kajeńskim, wymieszaj. Autor: Aneta Kosiba Surówka z białej kapusty. Klasyk w niecodziennym wydaniu [Taniec z garami] Berghoff Tarka owalna Leifheit Tarka czworoboczna Tadar Iga Tarka
-
Piknik, grill, wycieczka - jemy w plenerze
łyżka soku z cytryny 3 łyżki majonezu sól pieprz kajeński Umyte marchewki i obrane ze skórki jabłko zetrzyj na tarce o dużych oczkach, skrop sokiem z cytryny. Dokładnie umyty i osuszony por pokrój w cienkie talarki. Połącz w misce marchewkę, jabłko i por. Dodaj majonez i chrzan, dopraw solą i
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki