Składniki:
ciasto francuskie | 1 szt |
grzyby | 1 kg |
pierś z kurczaka | 1 szt |
boczek | 8 plasterków |
por | 1 szt |
mąka | 3 łyż |
ser żółty | 10 dkg |
olej | 3 łyz |
masło | 3 łyż |
sól, pieprz |
ciasto francuskie | 1 szt |
grzyby | 1 kg |
pierś z kurczaka | 1 szt |
boczek | 8 plasterków |
por | 1 szt |
mąka | 3 łyż |
ser żółty | 10 dkg |
olej | 3 łyz |
masło | 3 łyż |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: