Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | |
szynki | 4 plasterki |
papryka czerwona | |
odrobina masła | |
sól i pieprz | |
jajko | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
podwójna pierś z kurczaka | |
szynki | 4 plasterki |
papryka czerwona | |
odrobina masła | |
sól i pieprz | |
jajko | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: