Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka z pieczarkami i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 1
pieczarki kg 0,40
ser żółty kg 0,40
cebula biała szt 1
przyprawa uniwersalna Kucharek
sól
pieprz
keczup
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat opakowanie 1

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z pieczarkami i serem

1. Fileta podzielić na 2-4 części (w zależności od wielkości), rozbić lekko, przyprawić i usmażyć na oleju.
2. Pieczarki zetrzeć na tarle i dusić z cebulą (przyprawić do smaku)
3. Na fileta wyłożyć pieczarki, a na to ser starty, i włożyć do mikrofalówki lub piekarnika, aby ser się rozpuścił.
4. Na wierzch nanieść trochę keczupu.

Danie najlepiej smakuje z ugotowanym ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 12.11.2013 09:06
świetny pomysł
Jodaj 13.02.2012 11:27
wow :) bardzo pysznie :)
Kate131 27.11.2011 08:31
smaczne
iknkirke 18.11.2011 19:52
mniam
ewelinapstrucha 21.10.2010 14:38
bardzo smaczne
anja3107 14.10.2010 10:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak