Składniki:
wieprzowina | 1 kg |
wątróbka z kury | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
jajko | 5 szt |
pietruszka | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler kawałek | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
bułki czerstwe | 2 szt |
olej | 5 łyżek |
boczek | 0,5 kg |
wieprzowina | 1 kg |
wątróbka z kury | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
jajko | 5 szt |
pietruszka | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler kawałek | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
bułki czerstwe | 2 szt |
olej | 5 łyżek |
boczek | 0,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: