Składniki:
pierś z indyka | |
cebula | |
2 ząbki czosnku | |
śmietana do sosów | 250ml |
kopytka | |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
wino białe wytrawne | 1/4 szkl |
oliwa | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
natka pietruszki | |
kiełki lucerny | |
bulion | 500ml |
pierś z indyka | |
cebula | |
2 ząbki czosnku | |
śmietana do sosów | 250ml |
kopytka | |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
wino białe wytrawne | 1/4 szkl |
oliwa | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
natka pietruszki | |
kiełki lucerny | |
bulion | 500ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: