Składniki:
grzyby suszone | 1 garść |
porcja rosołowa | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
śmietana | 3 łyżki |
mak | 1 łyżka |
woda | 2 (z kiszonej kapusty) |
grzyby suszone | 1 garść |
porcja rosołowa | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
włoszczyzna | |
śmietana | 3 łyżki |
mak | 1 łyżka |
woda | 2 (z kiszonej kapusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: