Składniki:
buraki ćwikłowe | 40 dag |
wywar drobiowo-wołowy | 1 l |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula biała | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 8 szt |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
buraki ćwikłowe | 40 dag |
wywar drobiowo-wołowy | 1 l |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula biała | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 8 szt |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: