Przepis i sposób przygotowania na: KAPUŚNIAK.
(zamiast kostek bulionowych i kiełbasy można użyć kawałek wieprzowiny i wywaru z niej)
Smacznego:)
kapusta kiszona | 25 dag |
bulion drobiowy | 2 kost |
bulion warzywny | 2 kosr |
marchew | 1 szt |
pietruszka korzeń | 1 szt |
ziemniaki ugotowane | 2-4 szt |
woda | 3-4 l |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do samku |
kiełbasa | 10-15 dag |
koperek | do smaku |
natka pietruszki | do samku |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: