Składniki:
wywar z kości | 500 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
Kapusta słodka | 100 g |
cebula | 10 g |
ziemniaki | 100 g |
Mąka 2 g | |
śmietana 50 g | |
koncentrat pomidorowy | 20 g |
sól | |
inne przyprawy | |
tłuszcz | 20 g |
wywar z kości | 500 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
Kapusta słodka | 100 g |
cebula | 10 g |
ziemniaki | 100 g |
Mąka 2 g | |
śmietana 50 g | |
koncentrat pomidorowy | 20 g |
sól | |
inne przyprawy | |
tłuszcz | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: