Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z szynką i żółtym serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt
szynka 20 dkg
ser żółty 20 dkg
tłuszcz do smażenia - -
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z szynką i żółtym serem

1. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy szynkę.
2. Jajka wbijamy do miseczki i mieszamy ze startym serem żółtym, doprawiamy do smaku.
3. Na podsmażoną szynkę wlewamy jaja z serem i smażymy aż do ścięcia.
4. Jeść gorące!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 10.12.2010 15:49
godne wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak